INSTALAȚII TERMICE

Ce cuprinde serviciul de instalatii termice? Incepand cu instalatiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu incalzire termica statica, cat si cea mai moderna tehnologie de instalatii termice – incalzirea in pardosela si terminand cu instalatiile termice exterioare si terminad cu instalatii termice complicate precum instalatii termice cu pompe de caldura, realizam orice tip de instalatie care intra in aria acestei activitati! Datorita complexitatii serviciilor noastre, suntem firma de instalatii care realizeaza lucrari atat pentru imobilele personale, cat si pentru cele comerciale, spatii publice, companii private, etc.

SERVICII

INSTALARE CENTRALE TERMICE, CU CAZANE DE ORICE PUTERE, ALIMENTATE CU ORICE TIP DE COMBUSTIBIL

Executam lucrari de instalare pentru centrale termice gama fiind mare, de la cele murale de 24 kW pana la centrale mari sau baterii de centrale care functioneaza in cascada sau in orice alt mod functie de programul selectat din automatizare. Combustibilul folosit poate fi gaz metan, CLV, GPL, lemne, paleti sau orice alt tip de combustibil. Pentru montajul centralelor termice detinem autorizatie ISCIR.

INSTALARE POMPE DE CALDURĂ

Executam montaje pentru pompe de caldura, acestea utilizeaza resurse secundare de energie care pot fi folosite pentru incalzirea si pentru prepararea apei calde de consum a cladirilor civile industrial.

DISTRIBUȚIA AGENTULUI TERMIC (PRIN CONDUCTE DIN METAL, POLIETILENĂ, POLIPROPILENĂ ETC.)

Executam distributia agentului termic folosind diferite tipuri de conducte: teava neagra, cupru, polietilena cu bariera de oxigen, PP-R, etc. Scopul distributiei agentului termic este acela de a transfera energia termica cedata de combustibil in cazan, printr-o retea inchisa de conducte, spatiului ce urmeaza a fi incalzit, utilizand suprafete de incalzire.

INSTALARE CORPURI DE ÎNCĂLZIRE STATICĂ SAU DINAMICĂ (RADIATOARE, CONVECTOARE, VENTILOCONVECTOARE)

Executam montaj pentru corpuri de incalzire folosite in cladiri cu diferite destinatii. Corpurile de incalzire pot fi realizate din diferite material: otel, aluminiu, fonta, cupru. Functie de miscarea aerului ca urmare a incalziri lui prin contactul cu corpul de incalzire acestea pot fi corpuri cu incalzire statica (miscarea aerului se produce natural): radiatoare, convectoare, convectoradiatoare sau cand miscarea aerului se produce prin mijloace mecanice: ventiloconvectoare, aeroterme, baterii cu ventilator etc.

ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ

Executam incalzire in pardoseala aceasta se realizeaza prin montajul de tevi din polipropilene sau multistrat in sapa. In cazul incalzirii in pardoseala se poate renunta la corpurile de incalzire iar temperatura necesara agentului termic este mica aproximativ 35˚C, realizandu-se astfel o economie la consumul de combustibil necesar ridicari temperaturii agentului termic.

Solicită o ofertă rapid!

Scroll to Top