Caută
Close this search box.

INSTALAȚII SANITARE

Vorbind despre unul dintre cele mai solicitate servicii pe care echipa noastra le-a realizat intr-o maniera profesionala mentionam ca, in ceea ce priveste instalatiile sanitare ne bucuram de tehnici moderne si materiale calitative de orice tip prin care lucrarea soliciata, indiferent daca este vorba despre montajul instalatiilor sanitare sau reparatiile instalatiilor sanitare se va ridica la nivelul cerintelor dumneavoastra!

SERVICII

INSTALAȚII DE ALIMENTARE CU APĂ

Executam instalatii de alimentare cu apa pentru diverse tipuri de cladiri, case, vile sau imobile mai mari folosind cele mai moderne materiale. Acestea asigura necesarul de apa in scopuri menajere, industriale, combaterea incendiilor. Alimentarile pot fi de la reteaua de alimentare a orasului, din retele de incinta sau puturi proprii.

INSTALAȚII DE CANALIZARE MENAJERĂ ȘI PLUVIALĂ

Executam instalatii de canalizare a apei menajere si pluviale pentru diverse tipuri de imobile folosind teava de canalizare PVC-KG, teava de polietilena ansamblata prin sudura cap la cap sau cu mufe electrosudabile, tuburi din beton sau ceramice. Acest tip de instalatii sanitare pot fi interioare sau exterioare. Canalizarea menajera si pluviala poate fi ingropata, in canivouri sau aparent in subsoluri.

SISTEME DE DRENAJ

Executam sisteme de drenaj pentru preluarea apelor care vin in contact cu peretii cladirilor sau stationeaza pe diverse suprafete din zona cladirilor. Apa poate proveni din scurgerile acoperisurilor sau ale altor suprafete, din zapada care se topeste si din izvorare sezoniere.

ALIMENTĂRI CU APĂ ȘI CANALIZARE PENTRU GRUPURI SANITARE, BUCĂTĂRII

Executam acest tip de instalatii interioare pentru care putem folosi orice tip de materiale existente, teava zincata, teava de cupru, teava de polietilena, teava de polipropilena, teava PVC, etc. Executam montaje pentru obiecte sanitare cu un inalt grad de confort: rezervoare WC ingropate,vase wc, bideuri, lavoare, spalatoare,cadite dus,cazi de baie, cazi de baie, cazi si cadite cu jacuzzi, obiecte sanitare pot fi din materiale ceramice, compozite, etc.

SISTEME DE TRATARE A APEI: DEDURIZATOARE, CLORURARE, DEFERIZARE, FILTRE CU CĂRBUNE ACTIV, FILTRE CU ULTRAVIOLETE

Executam instalatii pentru tratarea apei folosita atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial. Cu ajutorul acestor instalatii se trateaza apa de la robinet astfel incat sa devina cat mai propice consumului uman cat si apa folosita pentru incarcarea instalatiilor de incalzire, boilerelor, masinilor de spalat rufe, etc. Pe baza unui buletin de analiza a apei se determina proprietatiile fizico-chimice cat si cele bacteriologice ale apei, in baza acestor rezultate se alege sistemul de tratare necesar astfel incat apa sa devina propice destinatiei alese modificand proprietatile determinate in buletinul de analiza, care nu se incadreaza in limitele admise.

BOILERE PENTRU PREPARARE APĂ CALDĂ MENAJERĂ: ELECTRICE, CU AGENT TERMIC PRODUS DE CENTRALE TERMICE, PANOURI SOLARE, POMPE DE CALDURĂ

Executam acest tip de lucrari pentru boilere cu diverse capacitate. Avem experienta pentru montajul diverselor tipuri de boilere alimentate cu agent termic produs folosindu-se atat combustibili conventionali cat si energie alternative. Boilerele pot fi montate cu scopul de a prepara apa calda menajera pentru un singur consumator sau un grup sanitar cat si pentru un intreg imobil.

INSTALAȚII DE RIDICARE A PRESIUNII APEI

Executam acest tip de lucrari de instalatii sanitare pentru statii de ridicare a presiuni apei pentru consum menajer sau pentru instalatiile necesare stingerii incendiilor. Executam montajul tuturor elementelor care intra in component statiilor de ridicare a presiunii apei: rezervoare de acumulare a apei, tevi de distributie, distribuitoare, reductoare de presiune, pompe sau grupuri de pompare, pentru o gama foarte larga de debite si valori ale presiuni apei.

Scroll to Top
×