Caută
Close this search box.

INSTALAȚII ENERGIE VERDE

INSTALARE PANOURI FOTOVOLTAICE ȘI EOLIENE

Executam lucrari de instalare panouri fotovoltaice și eoliene, la cele mai bune standarde.

Una dintre cele mai mari slăbiciuni ale omenirii este frecvența cu care se folosește cuvântul „imposibil”.

Energie verde este un termen care se referă la surse de energie regenerabilă și nepoluantă. Electricitatea generată din surse regenerabile devine din ce în mai disponibilă. Prin alegerea unor astfel de surse de energie regenerabila consumatorii pot sustine dezvoltarea unor energii curate care vor reduce impactul asupra mediului asociat generării energiei conventionale si vor creste independenta energetică.

Mai mult, când aceste tehnologii pot sa vină în ajutorul consumatorului prin reducerea facturilor pentru diferite utilităti (apă, încălzire) si printr-un timp de amortizare scurt în cazul sistemelor de încălzire a apei menajere, instalarea unor panouri solare devine o investitie extrem de rentabilă în cazul consumatorilor casnici, a hotelurilor, spitalelor etc.

Energia fotovoltaică si eoliană reprezintă o solutie viabilă pentru locatiile care nu beneficiază în prezent de racordare la reteaua natională de electricitate. În viitor, printr-o legislatie corespunzătoare aceste sisteme pot deveni rentabile si pentru consumatorii conectati la reteaua natională prin eliminarea necesitătii folosirii unor acumulatori si livrării energiei direct în reteaua natională.

Ca si rezultat, noi va oferim tot ce aveti nevoie pentru un confort cat mai mare din punct de vedere energetic, iar la noi imposibilul devine posibil!

 

Scroll to Top
×