INSTALAȚII ELECTRICE

Serviciile noastre de instalații electrice în Vrancea se află într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru nu face decât să ne bucure! Am pornit de la instalații electrice cu grad de dificultate mic, și am ajuns să realizăm cele mai dificile tipuri de lucrări. Prin urmare, suntem una dintre puținele firme de instalații electrice din Vrancea care prestează servicii de instalații electrice exterioare precum cele de paratrăsnet, împământare sau instalații electrice interioare precum încălzirea electrică în pardoseală.

SERVICII

INSTALATII DE ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA A DIVERSILOR CONSUMATORI

Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucatariilor, aparatura medicala etc. Acestea se realizeaza cu ajutorul conductorilor electrici de diferite sectiuni montati ingropat sau aparent.

INSTALATII DE LEGARE LA PAMANT (IMPAMANTARE)

Instalatiile de legare la pamant (sau, cum mai sunt numite – instalatiile de impamantare) au rolul de a proteja impotriva unui accident de natura electrica ce ar putea aduce daune materiale si umane, fie ca vorbim de provocarea unui incendiu, fie de deteriorarea consumatorilor electrici. Mai exact, exista situatii in care, in caz de descarcari electrice sau de functionarea defectuoasa a sistemului electric, tensiunea electrica poate creste amenintor, cu mult peste nivelul pragului de electrocutare sau de deteriorare a consumatorilor. Astfel, daca intensitatea curentului electric depaseste valoarea de 25 – 30 de mA, exista un mare pericol de electrocutare pentru oameni. Si, mai mult decat atat, unii consumatori electrici care nu suporta tensiuni ridicate se pot deteriora iremediabil, tocmai din cauza acestui exces de tensiune electrica. Instalatiile de legare la pamant trebuie sa aiba o rezistenta cat mai mare in caz de scurtcircuitarea sistemului electric, pentru a putea asigura protectia necesara atat a bunurilor materiale, cat mai ales a vietilor omenesti. Instalatia de impamantare se monteaza in pamant si este formata din 3 tevi galvanizate de aproximativ 2 metri lungime si de 25 – 30 mm grosime. Tevile galvanizate sunt legate reciproc printr-o platbanda galvanizata, iar legaturile vor fi protejate. Este bine ca fiecare lucrare de impamantare sau de electricitate realizata sa fie implementata de specialisti, de electricieni, pentru a elimina riscul electrocutarii sau a accidentelor pe termen lung. Pentru acest lucru, electricienii, inginerii si sudorii specialisti de la Green Energy Experts va stau la dispozitie pentru orice instalatie electrica, indiferent de amplitudinea si complexitatea ei. Echipa noastra este pregatita sa execute lucrari de acest fel pentru cladiri civile, cladiri comerciale si chiar cladiri industriale care necesita instalatii mai complexe.

INSTALATII DE PARATRASNET

Instalatiile electrice pot suferi, uneori, accidente importante cauzate de trasnete; aceste accidente pot cauza electrocutarea persoanelor care stau in apropiere dar pot crea si daune materiale foarte importante. De exemplu, instalatia electrica se poate supraincalzi si deteriora (impreuna cu consumatorii electrici) sau chiar se poate produce un incendiu. De aceea, se implementeaza instalatiile de paratrasnet, care au rolul de a impiedica aceste accidente naturale. Practic, instalatiile de paratrasnete vor atrage asupra lor loviturile de trasnet si vor conduce la pamant curentul de trasnet. Green Energy Experts executa instalatii de paratrasnet pentru orice fel de cladire civila, comerciala sau industriala. Echipa noastra de specialisti este foarte pregatita sa rezolve chiar si cele mai complexe aspecte in legatura cu sistemele de paratrasnete, iar dumneavoastra puteti beneficia de servicii personalizate pentru instalatiile executate; acestea sunt foarte necesare pentru ca sistemele sa atinga maximul de eficienta, pentru ca fiecare cladire, fiecare locatie are nevoi specifice si doar analizand atent situatia se pot gasi cele mai bune solutii.

INSTALATII DE ILUMINAT SI PRIZE

Executam instalatii de iluminat si prize, daca toate elementele se monteaza in interiorul cladirilor, atunci instalatiile de iluminat si prize vor fi de interior. In functie de destinati, sunt instalatii electrice interioare care servesc pentru iluminat, instalatii electrice care sunt destinate alimentarii receptoarelor ( diversi consumatori) si instalatii electrice pentru ambele destinatii. In locuinte, cladiri publice, birouri, instalatiile electrice se executa ingropat, iar in hale industriale, subsoluri, baraci pe santiere, instalatiile electrice se executa aparent. In componenta instalatiei de iluminat si prize se utilizeaza conducte, cabluri, tuburi protectoare, accesorii, aparataj de instalatii (prize, intrerupatoare, comutatoare etc.) si corpuri de iluminat.

INSTALATII DE CURENTI SLABI (RADIO TV, INTERFONIE, CCTV, AVERTIZARE INCENDIU ETC.)

Executam instalatii de curenti slabi, prin acestea se intelege toate tipurile de instalatii electrice care sunt parcurse de curenti de intensitate relative mica in raport cu cei ce parcurg instalatile de iluminat si prize.

INSTALATII ELECTRICE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA, SISTEME DE DEGIVRARE

Incalzirea electrica prin pardoseala prezinta numeroase avantaje,precum repartizarea uniforma a caldurii,confortul ridicat,monitorizarea de la distanta a caldurii prin termostate inteligente,o usora instalare sub orice tip de finisaj al pardoselii,garantia pe termen foarte lung al sistemului de incalzire de 80-100 ani.Poate fi folosita ca sursa unica sau complementara pentru incalzire. Sistemele de degivrare sunt folosite pentru prevenirea formarii ghetii in jgheaburi si burlane,asigurand curgerea apei rezultate din topirea ghetii si a zapezii,pentru degivrarea zonelor exterioare-rampe auto,trepte,alei,pentru protectia la inghet a conductelor.

Solicită o ofertă rapid!

Scroll to Top