Caută
Close this search box.

INSTALAȚII CLIMATIZARE

Executăm montaj pentru agregate de apă răcită (chillere), acestea asigură răcirea unui lichid (apă) prin intermediul unui circuit frigorific. Apa răcită obținută astfel este distribuită către ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, schimbătoare de căldură, sau alte unități termale, și prin intermediul acestora se răcește aerul din spațiile respective. Apoi apa racită este recirculată prin intermediul unor pompe de recirculare înapoi către chiller pentru a fi răcită din nou.

SERVICII

INSTALARE CENTRALE DE TRATARE AER

Executam montajul pentru central de tratare aer, acestea pot fi montate atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor. Este o componenta a sistemului de climatizare a unei cladiri si asigura ventilarea, incalzirea, racirea, umidificarea, dezumidificarea aerului. Se racordeaza la tubulatura prin care se distribuie aerul tratat in cladire, iar aerul viciat se intoarce din nou in central de tratare aer.

INSTALARE TUBULATURĂ PENTRU VENTILAȚIE

Executam montaj pentru tubulatura de ventilatie, aceasta este parte a sistemului de climatizare a cladirilor si poate fi confectionata din tabla zincata rectangulara sau circular, ALP, tubulatura flexibila.Prin intermediul tubulaturii de ventilatie se introduce / evacueaza aer tratat / viciat.

INSTALARE DISTRIBUȚIE DE APĂ RĂCITĂ

Executam montaj pentru distributia apei racite preparate de agregatele de racire. Distributia apei racite se realizeaza prin teava PP-R fibra compozita, etc., de la agregatul de racire catre ventiloconvectoare, baterii de racier, centrale de tratare aer, etc.

INSTALARE ORICE TIP DE APARATE DE AER CONDIȚIONAT

Executam montaj de aparate de aer conditionat, sisteme multisplit, sisteme VRV sau echivalent pentru imobile de locuit, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industrial. Acest tip de aparate realizeaza racirea aerului din incaperile unde sunt amplasate inclusiv pentru incaperi destinate serverelor pentru echipamente IT.

Scroll to Top
×